Palliatieve zorg in en om het ziekenhuis op orde?

Array

Palliatieve-zorg-3Op woensdag 12 juni wordt het congres “Palliatieve zorg in en om het ziekenhuis op orde'” gehouden in Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem. Het congres “Palliatieve zorg in het ziekenhuis” krijgt dit jaar een vervolg. Het boeiende programma is grotendeels afgestemd op de wensen van de deelnemers van vorig jaar.

Er is ruimte voor verdieping, maar ook voor een meer praktische invulling: deelnemers krijgen concrete handreikingen voor het ontwikkelen en implementeren van palliatieve zorg in de eigen situatie. Hierbij staat niet alleen de zorg in de eigen instelling centraal, maar ook de transmurale palliatieve zorg.

Met plenaire lezingen, workshops en “meet the expert” sessies doet het programma in onze ogen recht aan de titel “Palliatieve zorg. In en om het ziekenhuis op orde'”.

Bron: Nieuwsbank.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen