E-book brengt orde in wirwar gezondheidsapps

appsHet aantal beschikbare medische apps blijft groeien. Inmiddels zijn er al rond de 30.000 gezondheidsapps verkrijgbaar. De explosie aan gezondheidsapps maakt het moeilijk om de apps die je nodig hebt te vinden. Om orde te brengen in de wirwar van gezondheidsapps heeft Van Duuren Media Ontdek snel: Gezondheidsapps uitgegeven.

Welke medische apps zijn er allemaal, waar zijn ze te vinden en hoe betrouwbaar zijn ze? In het e-book staan onder andere apps die kunnen helpen bij het herkennen en behandelen van kleine en grote kwalen, die inzicht geven in de groei en ontwikkeling van baby’s en kinderen en die kunnen ondersteunen bij psychische problemen. Ook geeft het e-book een overzicht van apps die kunnen helpen bij hooikoorts, autisme, diabetes, astma, afvallen, stoppen met roken en drinken, bescherming tegen UV-straling, slaapproblemen en zwangerschap. Auteur Ulco Schuurmans is dankzij meer dan twintig jaar ervaring als arts bij de GGD een expert op het gebied van (elektronische) gezondheidszorg.

Titel: Ontdek snel: Gezondheidsapps – voor phone & tablet
ISBN: 9789462320031
Prijs: € 6,49
Uitgeverij: Van Duuren Media