Philadelphia aanbod is Wmo-proof

Array

praten_met_elkaarPhiladelphia presenteert een Wmo-proof aanbod aan diensten en producten voor gemeenten. Het resultaat is te lezen in een vernieuwde folderlijn voor gemeenten.

Beleidsmakers ondersteunen
In 2015 worden onder meer Begeleiding Individueel en Dagbesteding niet langer betaald uit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), maar vanuit de Wmo door gemeenten. Gemeenten zijn al druk bezig om hun beleid en werkwijze op die veranderingen aan te passen. Directeur marketing & verkoop van Philadelphia Bas Bodzinga: “Als zorgaanbieder hebben we daarbij ook een belangrijke rol te vervullen. Daarom hebben we onze diensten en producten als een van de eerste grote zorgverleners vertaald naar de nieuwe manier van werken en organiseren in de Wmo. En zijn onze diensten nu al gericht op één regievoering en samenwerking met maatschappelijke netwerkpartners. We werken samen met het sociale netwerk, vrijwilligers en andere professionele partijen. De resultaten hiervan zijn te zien in een compleet vernieuwde folderlijn voor gemeenten. Klik hier voor de digitale versie van de folders en lees over de best practices zoals de Ontmoetingsplek, het Gezinsplan, Leren Werken en Digicontact.”

Nieuwe producten ontwikkelen
“We zijn in gesprek gegaan met wethouders, Wmo-projectleiders en transitie-programma-managers in verschillende delen van het land. We hebben goed geluisterd naar de visies en uitgangspunten van de verschillende gemeenten. Die kennis hebben we gebruikt om vanuit het perspectief van beleidsmakers te vertellen over de burgers waar we nu voor werken en de manier waarop we binnen de Wmo gaan samenwerken. Vooral hebben we gekeken welke bijdrage wij kunnen blijven leveren aan het zo zelfstandig mogelijk leven van onze cliënten en andere burgers met een beperking. Diensten die voldoen aan de eisen van de Wmo en die van de burgers.”

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen