Therapieland introduceert ‘Betaal-wat-je-wilt’ in de gezondheidszorg

Array

burnoutDit is een origineel persbericht
Vanaf vandaag begint Therapieland met het experiment ‘betaal-wat-je-wilt’. Iedereen kan in de zomermaanden gebruik maken van de online behandelmodule Overspanning & Burn-out en zelf bepalen hoeveel ze er voor willen betalen. Het principe ‘betaal-wat-je-wilt’ voor een product of service wordt steeds vaker toegepast. Het idee is dat gebruikers achteraf de waarde bepalen. Therapieland gaat dit concept toepassen in de gezondheidszorg en is daarmee een pionier.

Therapieland kiest bewust voor deze werkwijze. Gebruikers beoordelen actief de kwaliteit van de behandeling, omdat ze zelf de prijs bepalen. Met de feedback en de waarde bepaling van de gebruikers kan Therapieland het programma nog beter maken. Daarnaast kan iedereen op een laagdrempelige manier gebruik maken van de online hulp die Therapieland biedt.

Mensen die last hebben van werkstress kunnen direct aan de slag op www.therapieland.nl. Het onlineprogramma helpt ze hun energie en vitaliteit weer terug te krijgen. Volgens klinisch psycholoog Bernard Maarsingh is de rustige periode tijdens de komende zomermaanden daar bij uitstek geschikt voor. Zo kan voorkomen worden dat men na de zomervakantie weer in de oude en soms vervelende patronen vervalt. Dus niet alleen uitgerust weer aan het werk, maar ook met handvatten om fit te blijven als de stress weer toeneemt.

Voor het behandelprogramma Overspanning & Burn-out is geen intake nodig en het eigen risico wordt niet aangesproken. Gebruikers kunnen direct aan de slag, waar en wanneer ze maar willen, zelfs op hun vakantie adres. Het programma is anoniem en zelfstandig te volgen. Maar voor wie dat wil is er ook de mogelijkheid om de sociale omgeving te betrekken.

Therapieland biedt online psychologische hulp en behandelingen aan. De visie van Therapieland is dat mensen zich sneller beter voelen wanneer ze zelf de regie hebben en tegelijkertijd hun omgeving bij de behandeling betrekken. Zo wordt een platform geboden waar gezamenlijk gewerkt wordt om elkaar gezond en vitaal te maken.

Op www.therapieland.nl staat meer informatie. In juli, augustus en september bepalen de eerste 1000 gebruikers zelf wat het ze waard is om weer vitaal door het leven te gaan.

http://www.therapieland.nl

https://www.therapieland.nl/ehealth/behandelingen/

https://www.therapieland.nl/info/behandeling_details/1

http://www.youtube.com/watch?v=tfBb43N07sY

http://www.youtube.com/watch?v=CIl_zgsCMpw

Wilt u meer informatie over het concept of de behandelingen van Therapieland, neem dan contact op met Jarno Meijer  [email protected]). Daarnaast kunt u een kijkje nemen op www.therapieland.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen