Dianet kiest voor het NovaData Private Cloud DataCenter

Array

Op donderdag 4 juli 2013 heeft Dianet een meerjarige overeenkomst gesloten met NovaData, voor het “NovaData Private Cloud Data Center”. Dianet is kennis- en expertisecentrum op het gebied van nierfunctievervangende therapieën.

Vanuit de NovaData Private Cloud DataCenters wordt Dianet volledig ontzorgd met een hoogwaardige ICT omgeving volledig op maat ingericht. Zonder hoge (piek)investeringen in hard- en software beschikt Dianet over een eigen private infrastructuur welke direct voldoet aan alle wensen en eisen. Er geldt een prijs per gebruiker per maand.

background dianet 2De beschikbaarheid is gegarandeerd door meerdere fysieke glasvezelontsluitingen, volledige server- en dataredundantie en Twin-DataCenter oplossing. Tevens zijn de DataCenters optimaal beveiligd,  volledig gecertificeerd voor de zorg en door de inzet van de nieuwste technologieën ook uiterst milieubewust. Het Private Cloud DataCenter wordt ondersteund door gediplomeerde systeembeheerders en een professionele ServiceDesk.

Bovendien biedt de Private Cloud de gewenste flexibiliteit en schaalbaarheid voor nu en de toekomst. De capaciteit en het aantal gebruikers kan op ieder moment direct worden aangepast. Daarbij kunnen alle medewerkers via ieder gewenst apparaat werken. Zowel thuis, op kantoor, onderweg of bij de cliënt op locatie.

Dianet
Dianet ondersteunt de patiënt om de nierfunctievervangende therapieën in te passen in hun levensstijl. Met Dialyse à la Carte komen zij samen met de patiënt tot een behandeling die hiervoor de meeste ruimte biedt. De organisatie is toonaangevend op het gebied van thuisdialyse.

NovaData
NovaData richt zich als ICT dienstverlener op Cloud diensten gefaciliteerd vanuit het eigen Private Cloud DataCenter waarbij de klant totaal ontzorgd wordt op het gebied van ICT.

 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen