Bush senior scheert hoofd kaal uit solidariteit voor jongen met leukemie

0
325

BushVoormalig President George H.W. Bush heeft zijn hoofd kaal laten scheren uit solidariteit voor een jongetje met leukemie. De 41ste President hoop Patrick, het tweejarige leukemie-patiëntje te kunnen helpen.

Het jongetje is de zoon van een van zijn lijfwachten, als gevolg van de behandeling verliest de peuter zijn haar. Diverse collega’s van de vader scheren hun hoofd kaal als steunbetuiging aan de jongen. Bush sr. volgde het voorbeeld. De 89-jarige ex-president en zijn vrouw Barbara verloren in 1953 hun tweede kind aan leukemie.Bush was van 1989 tot 1993 president van de Verenigde Staten, zijn zoon George Bush junior van 2001 tot 2009. Bush senior heeft tevens gedoneerd om de de behandeling van Patrick mede te financieren. Leden van  van de Bush Protective divisie hebben een website opgezet ook om te helpen met medische rekeningen van de jongen en organiseren een motorevent  volgende maand in Kennebunkport, Maine, om geld in te zamelen voor de behandeling

Vorig artikelUMCG doet mee aan studie naar donormelk
Volgend artikel“Leuvens protocol” darmtransplantatie bekroond
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.