Geen gesprek tussen minister Asscher en de medewerkers van Sensire

Array

Persverklaring Sociale Zaken en Werkgelegenheid in zake Sensire
ascher208In de media verschijnen berichten dat minister Asscher van  Sociale Zaken en Werkgelegenheid komend weekend een gesprek heeft met de medewerkers van Sensire, danwel met de AbvaKabo FNV. Dat is onjuist. De minister is op vakantie in het buitenland en heeft geen contact gehad met de Abvakabo FNV. Wel zijn er Kamervragen gesteld aan minister Asscher en staatssecretaris Van Rijn van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Die worden nu eerst beantwoord.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen