Burgemeesterselftal speelt benefiet voor de Leprastichting

Array
Vrijdagmiddag 30 augustus vindt in Maastricht de vierde benefietwedstrijd ten bate van de Leprastichting plaats tussen het Nationale Burgemeesters Elftal (NBE) en het Circle Software Soccer Team (CSST). De laatste keer won het NBE nipt met 6-5.

Plaats van handeling is Stadion De Geusselt, thuisbasis van MVV Maastricht. Het hoofdveld wordt voorafgaand aan de derby MVV-VVV gebruikt voor het benefiet ten bate van de Leprastichting. Laatstgenoemde is natuurlijk de echte winnaar. In de afgelopen jaren heeft het NBE op deze manier al bijna een half miljoen euro aan sponsorgelden bij elkaar gespeeld. Het gelegenheidsteam zoekt hiervoor telkens een waardig tegenstander die als tegenprestatie een donatie doet aan de Leprastichting.

Lepra-stichting-logopngHet Circle Software Soccer Team speelt inmiddels haar vierde wedstrijd tegen het NBE. Tot nu toe staat de uitdager met twee gewonnen partijen nog steeds voor. Het is de vraag of ze dit weten vast te houden of dat het NBE het met winst tot een gelijkstand schopt. Het CSST bestaat uit klanten, relaties en eigen medewerkers van het softwarehuis uit Sittard/Eindhoven.

Teamcoach van het CSST, Raoul Coenegracht, geeft te kennen dat ze zich wederom kranig zullen weren. Desgevraagd weet hij ook te melden dat hij het credo van een andere voetbalgrootheid wederom wil waarmaken: “Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort als [sic] de tegenstander.”.

Jos Heijmans, voorzitter van het NBE, Burgemeester van Weert en actief meespelend lid vertrouwt er wederom op dat het een spannende wedstrijd wordt: “Ongeacht de uitslag staat de daadwerkelijke winnaar van te voren tenslotte al vast”.

Namens de Leprastichting neemt directeur Jan van Berkel de donatie in ontvangst.

Bron: Leprastichting
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen