Mirjam van den Nieuwenhuijzen benoemd tot transitie-directeur Kind en Jeugd GGZ

Array

aandacht middelpunt, pati:ent centraalDe Raad van Bestuur van GGZ Oost Brabant heeft Mirjam van den Nieuwenhuijzen (41) per 1 september a.s. benoemd als transitie-directeur Kind en Jeugd GGZ. Mirjam was hoofd zorg Kind en Jeugd Oss-Veghel binnen de zorgonderneming.

“Wij willen inhoudelijk gericht en ook zichtbaar aan de slag met de snelle en ingrijpende veranderingen die binnen de wereld van de Kind en Jeugdpsychiatrie spelen. In contact met de cliënt en zijn naaste maar juist ook het (zorg)netwerk. Mirjam gaat daarin een spilfunctie innemen,” aldus bestuurder Fred Pijls.

Over GGZ Oost Brabant

Met name de afgelopen twee jaar heeft GGZ Oost Brabant een enorme ontwikkeling door gemaakt waardoor de geestelijke gezondheidszorg in Brabant en Noord-Limburg dicht bij huis wordt gerealiseerd. Kernwoorden hierbij zijn: de verregaande ambulantisering via de versnelde, succesvolle uitbreiding van het aantal wijkgerichte, multidiciplinaire Fact-teams en de invoering van Acute Zorg teams, waardoor het aantal klinische bedden kan worden verminderd, zoals door de sluiting van de kliniek Boxmeer begin 2012.

GGZ Oost Brabant staat voor ‘gezondheid die je je familie en naasten gunt’ en wil daarbij aantoonbaar veilige, menslievende zorg leveren.
Lees ook ons magazine Link.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen