Albert Schweitzer Nu

Array

Albert-Schweitzer1Aan de vooravond van de Internationale Dag vd Vrede (21 september) en vanwege het jubileumjaar 2013, waarin wij 100 jaar Lambaréné herdenken, wordt tijdens deze avond stilgestaan bij 5 belangrijke thema’s in het leven van Schweitzer afgewisseld door muzikale intermezzo’s van Jos van der Kooy (organist Westerkerk) en Marian Jaspers Fayer (ouderling Kerkmuziek/fluitist) . Sprekers als Louise Fresco, Barend Schuurman, Johan Goud en Ari van Buuren lichten de thema’s Muziek, Theologie, Gezondheidszorg, Ethiek en Vredesmissie toe en leggen verbanden naar het vredesdenken van nu. De avond wordt geleid door dominee F.W. Oosterwijk van de Westerkerk.

 

Aanmelden kan via [email protected] o.v.v. Albert Schweitzer Nu. Van de entreeprijs van € 10,- is de opbrengst (na aftrek van gemaakte kosten) bestemd voor de projecten van het Nederlands Albert Schweitzer Fonds (NASF).

 

Het is een mooie gelegenheid om, midden in deze prachtige kerk in onze hoofdstad, meer over Albert Schweitzer te leren en kennis te maken met het NASF.

 

Voor meer informatie en het programma : bijlage en de agenda op www.westerkerk.nl

 

 

Albert Schweitzer Nu

 

Vrijdag 20 september, aanvang 20 uur, deuren open vanaf 19.30 uur.

 

Westerkerk, Prinsengracht 281 – 1016GW Amsterdam. Toegang: € 10,-.
Graag aanmelden via : [email protected] onder vermelding van

 

‘Albert Schweitzer Nu’. Meer informatie: www.westerkerk.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen