Draag de Gouden Veters en steun onderzoek naar kanker

Creëer de ultieme runners high door de twee zaken te combineren waardoor je je goed voelt:  hardlopen en een goed doel steunen. Koop je eigen paar Gouden Veters, draag ze tijdens jouw TCS Amsterdam Marathon-run en steun zo het onderzoek naar kanker van VUmc CCA.
 gold lacesHoe bemachtig je een eigen paar Gouden Veters?

 • Online
  Vanaf 24 september kun je online de Gouden Veters bestellen. De veters worden na bestelling naar je toegestuurd. Het is heel gemakkelijk: ga naar Alvarum en koop de veters door minimaal € 5 te doneren, plus verzendkosten. Voer je adresgegevens in en wacht tot jouw Gouden Veters op je deurmat vallen! We zorgen ervoor dat je ze voor 20 oktober in huis hebt.
 • In VUmc
  Vanaf 12 oktober kun je in in het VUmc terecht voor de Gouden Veters
  VUmc, De Boelelaan 1118  in Amsterdam (in het restaurant in de polikliniek en in de boekenwinkel in het ziekenhuis op de begane grond)
 • Op de Marathon Expo in Amsterdam
  Op 18, 19 en 20 oktober kun je tijdens de Marathon Expo in Sporthallen Zuid de veters kopen. De veters worden verkocht door de Gouden Verkopers, maar je kunt ook terecht bij de Runnersworld Winkel, de Mizunowinkel en de VUmc CCA-stand op de expo

Bron: VUmc

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen