Nieuwe website Maastricht UMC+ gaat live

Array

www.azm.nl wordt www.mumc.nl
Na een uitgebreide testperiode lanceert het azM / Maastricht UMC+ definitief de nieuwe website www.mumc.nl. De oude website www.azm.nl komt per 1 oktober te vervallen.

www.mumc.nl bevat alle basisinformatie van het Maastricht UMC+. Naast patiënten en bezoekers kunnen ook onderzoekers, studenten en huisartsen terecht op de nieuwe website voor alle essentiële informatie. Overzichtelijk en toegankelijk.

MUMCHet live gaan is een zichtbare uiting van de samenwerking tussen het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) en de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) van de Universiteit Maastricht onder de gezamenlijke naam Maastricht Universitair Medisch Centrum+.

De nieuwe site geeft de mogelijkheid om de snel veranderende eisen op het gebied van digitale informatievoorziening nu en in de toekomst het hoofd te kunnen bieden. Zo wordt er volgend jaar een mobiele versie van de website gemaakt die geschikt is voor tablets en smartphones. Maar ook interactie met bijvoorbeeld patiënten wordt mogelijk. Een voorbeeld hiervan is het live uitzenden van voorlichtingsbijeenkomsten met de mogelijkheid om direct online vragen te stellen.

De bezoekers van www.azm.nl worden vanaf 1 oktober a.s. automatisch doorgestuurd naar de nieuwe website.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen