UMC St Radboud wordt Radboudumc

Array

Vanaf 1 oktober veranderen we onze naam in Radboudumc, of voluit Radboud universitair medisch centrum. De naamswijziging gaat gepaard met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Deze nieuwe merk- en huisstijl is het resultaat van een proces dat al jaren geleden in gang is gezet en waarbij steeds meer medewerkers zijn betrokken. De nieuwe naam en bijbehorende uitingen sluiten aan bij de nieuwe strategie van onze organisatie, die aangeeft waar we voor staan. radboudumcWe willen voorop lopen in de ontwikkeling van een duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Onze missie is dan ook: to make a significant impact on healthcare. Dat willen we bereiken door persoonsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzame netwerken.

Radboud is voor velen de herkenbare en logische naam, en umc geeft aan wat we zijn. In het ontwerp is bewust gekozen voor een logo dat onze traditie en onze afkomst in ere houdt en tegelijkertijd vernieuwing en frisheid uitstraalt.

De invoering van onze nieuwe huisstijl zal in fases verlopen. Daar kiezen we bewust voor, vanuit kosten en duurzaamheidsoverwegingen.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen