Ontslagen zorgmedewerkers Sensire aan de slag bij TSN of Zorgkompas

Array

Zojuist is tijdens een persconferentie bekendgemaakt dat er een principe-akkoord is gesloten tussen alle betrokken partijen. In dit akkoord is afgesproken dat vaste zorgmedewerkers van Sensire met dezelfde arbeidsvoorwaarden per 1 januari 2014 aan de slag kunnen bij TSN of Zorgkompas.

Wij zijn natuurlijk erg blij met het bereikte principe-akkoord. De huishoudelijke verzorging voor ruim 3000 mensen kan nu worden voortgezet waarbij de relatie tussen de cliënten en hun vertrouwde zorgverlener in stand blijft. tsn_logo_20tsnAls vaste zorgmedewerker van Sensire gaan wij u volgende week persoonlijk benaderen om afspraken te maken over uw arbeidsovereenkomst bij TSN Thuiszorg of Zorgkompas.

Heeft u een contract voor bepaalde tijd dan nodigen wij u van harte uit vandaag nog contact met ons op te nemen op nummer 0800 – 3212131. Wij gaan graag met u in gesprek om te zoeken naar een passende oplossing voor u en uw cliënt.

Het akkoord dat tussen alle partijen is gesloten betreft een principe-akkoord; dat wil zeggen dat het door de betrokken personen is getekend onder voorbehoud van instemming van de betrokken colleges van B en W, de toezichthouders van de betrokken zorgaanbieders, en de achterban van de Abvakabo FNV.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen