NeoZis wordt zorginformatiesysteem van Boerhaave Medisch Centrum

Array

Herman-BoerhaaveBoerhaave Medisch Centrum gebruikt NeoZis vanaf heden voor het registreren van patiëntgegevens in het elektronisch patiëntendossier (EPD) en het voeren van een geautomatiseerde financiële administratie. Boerhaave Medisch Centrum is daarmee het volgende zelfstandige behandelcentrum dat overstapt op het nieuwe zorginformatiesysteem van MI Consultancy.

Meer dan een EPD
De volledige integratie van het elektronisch patiëntendossier met het elektronisch medisch dossier is een groot voordeel van NeoZis. Behandelaars kunnen niet alleen patiëntgegevens inzien, maar ook zelf gegevens in het elektronisch medisch dossier registreren. Om goede kwaliteit van zorg te leveren, is toegang tot de actuele patiënteninformatie onmisbaar. NeoZis voorziet in deze behoefte.”Het feit dat Boerhaave Medisch Centrum als volgende zelfstandig behandelcentrum kiest voor NeoZis betekent een verdere erkenning van de kwaliteit en flexibiliteit van ons product”, constateert directeur Paul Edridge van MI Consultancy.

Geautomatiseerde DOT/DBC-registratie en facturatie
Naast de patiëntregistratie automatiseert het Boerhaave Medisch Centrum de gehele financiële administratie. Bij het openen van een zorgactiviteit in NeoZis wordt een subtraject geopend dat de basis vormt voor de facturatie van de geleverde zorg. Het zorgtraject en de bijbehorende subtrajecten worden getoond in het elektronisch patiëntendossier (EPD).

De hoogste kwaliteit van zorg
Medisch Centrum Boerhaave is één van de grootste klinieken in Nederland en heeft jarenlang ervaring in het werkveld. Zij stellen zich ten doel de hoogste kwaliteit zorg te bieden. Boerhaave Medisch Centrum wil voorloper blijven in de zorgsector door ook in de toekomst te werken volgens de nieuwe medische inzichten en technieken. Met het continu streven naar verbetering is de overgang naar NeoZis een logische stap.

Garantie voor succes
Door de flexibiliteit en het korte implementatietraject van NeoZis is snelle invoering mogelijk. In nauwe samenwerking met de zorgverleners van het Boerhaave Medisch Centrum worden de zorgprocessen volledig op NeoZis afgestemd. De inrol van NeoZis verloopt snel en zonder problemen. Paul Edridge is zeer tevreden met de aanpak. ‘Onze manier van werken is transparant en in samenwerking met de klant. NeoZis is snel, gebruiksvriendelijk en flexibel. Onze werkwijze in combinatie met een goed product is de basis van ons succes. MI Consultancy is bij meerdere zelfstandige behandelcentra bezig met dergelijke implementatietrajecten. In de nabije toekomst zullen meer implementaties volgen’.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen