ZonMw Parel voor ouderenparticipatie binnen Nationaal Programma Ouderenzorg

Array

zonmw_logo-300x240De ouderen van de ouderenpanels van het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO) hebben een Parel van ZonMw ontvangen voor hun baanbrekend werk binnen de projecten van het programma. De uitreiking vond dinsdag 12 november 2013 plaats tijdens het NPO-congres in Den Bosch. “Het mogen aannemen van een Parel is een bijzondere en verrassende ervaring”, zegt Addy Camper, lid Ouderenberaad Zuid Holland Noord.

In de regio Leiden is het  Ouderenberaad  gegroeid binnen de Academische Werkplaats Ouderenzorg, waar uiteindelijk 6 projecten zijn uitgevoerd onder leiding van prof. Jacobijn Gussekloo van het LUMC. “Het NPO komt nu in de belangrijke fase van implementatie: kiezen en benutten van wat andere regio’s  hebben  ‘uitgedokterd’  om risicovolle situaties te voorkomen en te komen tot betere zorg voor ouderen.”

 Lees meer op de website van ZonMw.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen