Congres Agora 2014: Samenwerking tussen de lijnen, over grenzen

Array

De nieuwe zorg gaat over grenzen, gaat verder dan de eerste lijn en is nauw verweven met de nulde en tweede lijn. Samenwerking is dé manier om de zorg betaalbaar te houden. Samenwerking in de wijk, met gemeente en welzijn, met GGZ-instellingen en ziekenhuizen. Meer zorg voor minder geld vraagt ook om een slimme praktijkorganisatie en sterk ondernemerschap. Heeft u ook het gevoel dat er veel op u afkomt? Kom naar op 11 februari Agora 2014: ‘Samenwerking tussen de lijnen, over grenzen’. Ontmoet uw collega’s, laat u inspireren en vind antwoord op uw vragen.

Programma met netwerkmomenten
Juist in deze onrustige tijden is het belangrijk om de samenwerking binnen en buiten de eerste lijn op te zoeken. bijeenkomst, meeting, congresKom naar het congres voor eerstelijnszorgverleners en leg tijdens de diverse netwerkmomenten en minicolleges contact met andere eerstelijnszorgverleners. Het programma biedt een afwisselend aanbod minicolleges over samenwerking tussen ‘de lijnen’, netwerkmomenten en een inspirerend slotcollege.

Voor wie?
Agora is hét netwerkmoment voor eerstelijnszorgverleners in Midden-Nederland. Dit jaar zijn professionals van gemeente, welzijn en tweede lijn ook van harte welkom. Vooraf, tijdens het diner en de borrel na afloop is er volop gelegenheid om uw collega’s ontmoeten, ervaringen uitwisselen en nieuwe contacten leggen. En uiteraard napraten over een inspirerend congres.

Accreditatie
Accreditatie voor eerstelijnszorgverleners is aangevraagd.

Wanneer en waar?
Schrijf u nu in en kom op dinsdag 11 februari 2014 naar Stadion Galgenwaard in Utrecht. Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom. Nieuwsgierig naar het volledige programma of wilt u grasduinen door de andere minicolleges? Bekijk de website.

Kosten
Agora 2014 is gratis voor eerstelijnszorgverleners uit Midden-Nederland.

Raedelijn
Het enige adviesbureau dat middenin de eerstelijnszorg staat. Raedelijn is dé expert op het gebied van samenwerken en ondernemen in en rondom de eerste lijn.Het gaat om samenwerken in de breedste zin van het woord. Zowel organisatorisch bijvoorbeeld binnen een gezondheidscentrum, praktijk of wijk. Als zorginhoudelijk, binnen een bepaald zorgprogramma of thema. Dat vraagt om samenwerking binnen en tussen verschillende beroepsgroepen, tussen verschillende beroepsgroepen, maar ook tussen zorg en gemeenten en eerste en tweede lijn. Raedelijn opereert vanuit een onafhankelijke rol.

Inschrijven
Programma
Minicolleges
Agora 2014 

Filmpjes Agora 2013
Video Impressie
Video Eindspreker 2013 Arend Ardon 

Recente artikelen