Verpleeghuis De Dormig in kerstsfeer gebracht door medewerkers van Abbott en bewoners

Array

Medewerkers van medisch bedrijf Abbott brengen samen met bewoners en bezoekers van de dagbehandeling verpleeghuis De Dormig meteen na Sinterklaas in kerstsfeer. “Samen een houten arrenslee en  kerstversiering maken is ontzettend belangrijk voor onze bewoners en bezoekers om zich zo een beetje meer thuis te voelen in de decembermaand. De inzet van deze vrijwilligers, die hier twee dagen komen helpen, is meer dan welkom”, aldus directeur Marianne van der Donk.  In De Dormig wonen ruim 100 mensen met dementie en/of een lichamelijke handicap. Daarnaast heeft verpleeghuis De Dormig een dagbehandeling voor thuiswonende ouderen.

kerstabbottFotografie: Michel Boulogne

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen