Zonder overstappen flink besparen op zorgverzekering

Array

Er zijn dit jaar veel vragen over zorgverzekeringen en veel mensen aarzelen over overstappen naar een andere verzekeraar. Natuurlijk is het goed nieuws dat de premies zijn verlaagd. Maar doordat de premies van budget-, internet- en selectieve naturapolissen sterker in prijs zijn verlaagd dan restitutiepolissen zijn de premieverschillen groter dan ooit.

Zelfs bij de eigen verzekeraar valt daardoor veel voordeel te behalen. Zorgverzekeraars die een internetvariant van hun gewone polis hebben, laten klanten daarvoor een veel lagere premie betalen dan voor de gewone zorgverzekering. overstappenZo betaalt een klant voor een gewone zorgverzekering bij De Amersfoortse (ASR) 17 euro meer per maand dan wanneer de klant kiest voor een internetpolis bij Ditzo (ASR). Zie ons overzicht voor meer premieverschillen tussen internetpolissen en de gewone zorgverzekering bij dezelfde verzekeraar.

Independer is de grootste online aanbieder van verzekeringen en andere financiële producten. Wij willen dat consumenten deze producten met een gerust gevoel bij ons kunnen aankopen. Daarom helpen wij ze graag met het vergelijken en afsluiten ervan. Ook onderhandelen wij met banken en verzekeraars over de beste voorwaarden en de laagste premies. Daardoor kunnen wij onze bezoekers altijd de beste deals aanbieden. Bezoekers kunnen op onze site gratis verzekeringen en andere financiële producten vergelijken. Voor klanten die rechtstreeks via onze site een verzekering afsluiten, ontvangen we een vergoeding. Vanaf 1 januari 2012 heeft Achmea een meerderheidsbelang in Independer. Independer ontleent haar bestaansrecht aan het objectief vergelijken van financiële producten. Onze Raad van Toezicht waakt ervoor dat dat zo blijft. Zie ook www.independer.nl en weblog.independer.nl.

Independer.nl

Independer.nl is in 1999 met als missie de financiële wereld transparanter te maken. Independer.nl is begonnen als vergelijkingssite maar is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online financieel adviseur van Nederland. Op een heldere manier vergelijkt Independer.nl verzekeringen, hypotheken en andere financiële producten op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Twee belangrijke productvergelijkingen zijn bijvoorbeeld autoverzekering en zorgverzekering vergelijken. Consumenten kunnen na het maken van een vergelijking zelf kiezen welk product ze willen afsluiten. Voor klanten die rechtstreeks via Independer.nl een verzekering afsluiten, ontvangt Independer.nl vergoeding.

Lees al het laatste nieuws over Independer.nl op het Independer.nl Weblog of ga naar Independer.nl.

Recente artikelen