John de Wolf geeft 1 miljoen euro aan Antoni van Leeuwenhoek

Array

Het Antoni van Leeuwenhoek heeft uit handen van voetballegende John de Wolf een cheque namens Ditzo overhandigd gekregen ter waarde van 1 miljoen euro. Het bedrag komt ten goede aan het baanbrekende kankeronderzoek van professor René Bernards, verbonden aan het kankerinstituut. Dankzij het onderzoek wordt voor iedere patiënt met kanker een behandeling op maat mogelijk. Op deze manier kan kanker zoveel mogelijk een chronische, en niet langer een dodelijke ziekte worden.
500_johndewolfgeeft1miljoeneuroaanantonivanleeuwenhoek
(v.l.n.r.: Prof. dr. Jan Schellens (internist Antoni van Leeuwenhoek), Petra van Holst-Wormser (directeur ziektekosten a.s.r.), René Medema (voorzitter Raad van Bestuur Antoni van Leeuwenhoek), John de Wolf en Bob Stehmann (directeur marketing Ditzo)

Afgelopen maand kondigde de verzekeraar aan een substantieel deel van haar marketingbudget, namelijk 1 miljoen euro, beschikbaar te stellen aan de zorg. Normaliter wordt dit geld uitgegeven aan het uitzenden van tv-commercials in de ‘overstapmaanden’ november en december, maar Ditzo gaf aan met de 1 miljoen euro liever bij te dragen aan de verbetering van de zorg in Nederland.

In een videofilm riep oud-voetballer De Wolf daarom heel Nederland op om gezamenlijk ‘kanker de wereld uit te kijken’. Een oproep waar massaal en binnen mum van tijd gehoor aan werd gegeven. Binnen vier dagen werd het bedrag van 1 miljoen euro bereikt. De video werd inmiddels al meer dan 1.118.000 keer bekeken op YouTube.

Voor meer informatie: www.kijkkankerdewerelduit.nl  of bekijk de video op YouTube: http://youtu.be/u_iWoIMjWOU

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen