Spectaculaire ‘load-in’ van BODY WORLDS: The Happiness Project op Damrak

Array

Vannacht werd begonnen met het naar binnen brengen van de meer dan 200 plastinaten en anatomische preparaten voor de permanente anatomietentoonstelling BODY WORLDS: The Happiness Project op het Damrak in Amsterdam. Met een 44 meter hoge torenkraan werden containers met objecten over het gebouw getakeld. Via de achterzijde van het 23 meter hoge monumentale pand wordt de gehele expositie vervolgens naar binnen gebracht.  

© Fotografie Groen

© Fotografie Groen

De komende 7 dagen wordt de expositie in het voormalig American Express kantoor volledig ingericht. Over exact een week, op donderdag 16 januari om 9:00 uur, opent BODY WORLDS: The Happiness Project op het Damrak 66 voor publiek.

Praktische informatie
BODY WORLDS: The Happiness Project is geopend van maandag t/m zondag van 9:00 – 18:00 uur. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 21:00 uur (laatste toegang tot één uur voor sluitingstijd).

BODY WORLDS: The Happiness Project

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen