13 maart: Health Valley Event 2014: Where health & innovation connect

Array

Op 13 maart vindt het Health Valley Event 2014 in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen plaats. Het Health Valley Event is de ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties in de health sector. Vorig jaar trok het event meer dan 900 bezoekers en ook dit jaar mag het zich verheugen in veel belangstelling vanuit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, wetenschap en de overheid. Health Valley biedt een gevarieerd dagvullend programma met interessante sprekers, dynamische workshops, matchmaking, een beursvloer en natuurlijk volop mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. unnamed(3)Verbinding als sleutel voor zorginnovatie
Het thema van het Health Valley Event draait om verbinding. Verbinding binnen zorgketens maar ook verbinding tussen kennis, zorg en ondernemerschap. Health Valley zoekt naar innovatieve oplossingen om de gezondheidszorg te verbeteren door bovengenoemde partijen bij elkaar te brengen.  Op het Health Valley event delen sprekers vanuit diverse invalshoeken hun visie op de rol van verbinding binnen de zorg. Een actueel en compleet overzicht van de sprekers vindt u op health-valley.nl/event

Veelzijdig programma
Naast het plenaire keynote programma zijn er verschillende parallelle sessies waarin sprekers u kennis laten maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van personalized medicine, eHealth of robotica & medical devices. In het middagprogramma kunnen bezoekers een keuze maken uit een grote variëteit aan activiteiten. Laat u bijvoorbeeld inspireren door het enthousiasme van de pitchers in de investorslounge, luister naar de pakkende pecha kucha’s van de onderzoekers van de universiteiten, volg een workshop over crowd funding, integrale zorgmodellen of test uw eigen gezondheid in ons living lab. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om de stands te bezoeken,  met anderen in gesprek te gaan en misschien wel die partner in business te vinden waar u naar op zoek bent.

Het evenement wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een wervelende slotshow  vol innovatieve ondernemers en initiatieven die de gezondheidszorg een stap verder zullen brengen.
Kortom, een evenement dat u niet mag missen!

Bron: Health Valley

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen