Stroomstoring bij Spoedeisende hulp ADRZ Goes

ADRZEen deel van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes zit zonder stroom. Een deel van de spoedeisende behandelingen wordt doorgestuurd naar ziekenhuis Lievensberg in Bergen op Zoom of ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen. Operaties zijn uitgesteld.

Meterkast
De storing ontstond vanmorgen in een van de meterkasten van het ziekenhuis. Daardoor zit onder meer de afdeling spoedeisende hulp zonder elektriciteit.
Het ziekenhuis draait nu op noodaggregaten.

Patiënten
Volgens Dick Bosscher, woordvoerder van het ADRZ, hebben patiënten weinig overlast van de stroomstoring. Ook bezoekers kunnen volgens hem gewoon in het ziekenhuis terecht.

Verwachting
De verwachting is dat de storing rond 13.00 uur is opgelost. Daarna worden de systemen getest. De verwachting is dat tussen 13.30 en 14.00 uur alles weer draait zoals het hoort. De operaties worden daarna wellicht hervat of morgen.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Relevante artikelen