Polikliniek ADRZ Zierikzee door inbraak tijdelijk dicht

Array

geslotenAlle onderzoeken op de afdelingen KNO en neurologie van de polikliniek in Zierizee zijn afgezegd vanwege een inbraak. Afgelopen weekend zijn computers en meetapparatuur gestolen en daardoor kunnen de afspraken niet doorgaan.

Nieuwe afspraak
De afdeling KNO heeft tien patiënten moeten afbellen. Zij kregen een nieuwe afspraak of konden terecht in het ziekenhuis in Goes. Op de afdeling neurologie waren het begin van de week geen afspraken waarvoor de gestolen apparatuur nodig was.

Onzeker
Het is nog onzeker wanneer de afdelingen weer open gaan. Voor woensdag heeft dat geen gevolgen, want op die dag staan geen afspraken gepland waarvoor de apparatuur nodig is.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen