Cursus autisme met e-learning

REC Oost-Nederland heeft haar scholing “Autisme in het Voortgezet Onderwijs” voor docenten vernieuwd met behulp van e-learning. Alle informatie over de nieuwe cursus is te vinden op de website www.recoost.nl (via de oranje banner) en in het volgende demofilmpje:

De werkgroep e-learning zou het zeer op prijs stellen als deze informatie gedeeld kan worden via uw site.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente artikelen

Novo Nordisk ontvangt special award “Zorgen” bij Great Place to Work gala

Medisch Industrienieuws Zorg & Werk - 24 maart , 2016 - 18:28

Initiatiefnota GroenLinks: meer macht naar de professional

Politiek Zorg & Werk - 03 juli , 2019 - 08:31