Verwendagen in april bij locatie Daniel den Hoed van het Erasmus MC Kanker Instituut

Array

erasmus-mcZaterdag 5 en zondag 6 april staat de locatie Daniel den Hoed van het Erasmus MC Kanker Instituut in het teken van de verwendagen voor (ex-)kankerpatiënten.

Welkom
Zowel vrouwen als mannen zijn van welkom op het evenement van het Erasmus MC Kanker Instituut, dat gratis toegankelijk is.

Belangeloos
Bezoekers van de verwendagen kunnen kosteloos gebruikmaken van de diensten van schoonheidsspecialistes, visagisten, masseurs, pedicures, manicures en kapsters. Al deze ondernemers doen belangeloos mee, net als personeelsleden.

Dani Elden
De organisatie is dit jaar voor het eerst in handen van stichting Dani Elden. Die neemt hiermee het stokje over van Viva la Donna.

Wie de verwendagen wil bezoeken, wordt gevraagd zich – in tegenstelling tot de voorgaande jaren – vooraf aan te melden: [email protected].

Bron: Erasmus MC

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen