Onafhankelijke beoordelingen uitvaartverzorgers op doodgaanendoorgaan.nl

Array

doodOnafhankelijke beoordelingen uitvaartverzorgers op doodgaanendoorgaan.nl
Nabestaanden kunnen op de website doodgaanendoorgaan.nl vanaf nu ook hun ervaringen met een uitvaartverzorger delen met andere mensen. Dit helpt mensen een uitvaartverzorger te kiezen die bij hem of haar past. Ruim 900 uitvaartverzorgers in Nederland, van kleine lokale tot landelijke, staan gratis vermeld op de beoordelingssite die is ontwikkeld door Aggeloo | Advisor. Hierdoor geeft de site een volledig overzicht en wordt de onafhankelijkheid gegarandeerd.

Nabestaanden kunnen de uitvaartverzorger kosteloos beoordelen op kwaliteit, betrokkenheid en prijs. Door het sterrensysteem zien bezoekers in één oogopslag hoe nabestaanden de uitvaartverzorger hebben ervaren. Daarnaast kunnen nabestaanden een beoordeling over de dienstverlening schrijven. De uitvaartverzorger kan hierop reageren. Guido Horst, directeur Ardanta: “De beoordelingssite past bij wat wij voor de consument doen. We zijn de praktische gids rond doodgaan. Mensen kunnen goed hun eigen keuzes maken als ze volledig worden geïnformeerd. En daar helpen we bij.”

Aanvragen offerte uitvaartverzorger
Via de site kunnen bezoekers ook kosteloos een offerte bij uitvaartverzorgers opvragen. Een aantal vragen leidt de consument door het offerteprogramma. Zo is de consument zich direct bewust van de keuzes die bij het regelen van een uitvaart moeten worden gemaakt.

Tool biedt uitvaartverzorger kansen
Uitvaartverzorgers zijn door hun kennis en ervaring de aangewezen personen om te helpen bij het realiseren van een passend afscheid. Uitvaartverzorgers hebben dan ook hun eigen pagina binnen deze tool. Zij kunnen de gegevens van hun uitvaartonderneming zelf beheren en ook reageren op de ervaringen van de nabestaanden. De consument krijgt zo een volledig beeld van de uitvaartverzorger.

Aggeloo | Advisor is een onafhankelijke partij die graag zowel uitvaartverzorgers als consumenten wil ondersteunen. Met de beoordelingssite op doodgaanendoorgaan.nl is het nu eenvoudig geworden om op eenvoudige wijze de uitvaartverzorger te vinden die bij hem of haar past.

Doodgaanendoorgaan.nl is een initiatief van Ardanta, een onderdeel van a.s.r.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen