Symposium ‘Omgaan met reuma’ op zaterdag 21 juni

reumaOnderzoekers en patiënten van de onderzoeksgroep Psychoreumatologie van de Universiteit Utrecht organiseren op zaterdag 21 juni het symposium ‘Omgaan met reuma’. Samen presenteren zij op een toegankelijke manier de resultaten van onderzoek op het gebied van omgaan met reuma. Deelname aan het symposium is kosteloos, maar aanmelding is verplicht.

De onderzoeksresultaten gaan over thema’s zoals kwaliteit van leven, onbegrip, passend werk, omgaan met reuma, vermoeidheid, emoties, de invloed van het weer en deelname van patiënten aan onderzoek.

 Inschrijven verplicht
Het symposium wordt gesponsord door de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht, het Reumafonds en de patiëntenorganisaties NVSP(sjögren), FES (fibromyalgie) en NVLE (lupus). Wilt u aanwezig zijn op het congres? Dat kan. Deelnemen is kosteloos, aanmelden is verplicht.

Praktische informatie
Het symposium wordt gehouden in het Educatorium van de Universiteit Utrecht aan de Leuvenlaan 19 in Utrecht. Informatie en aanmelding via Universiteit Utrecht.