Informatiebijeenkomst èn informatiemarkt voor borstkankerpatiënten en hun naasten

Array

afbeelding folder Mammapoli mei 2014Op donderdag 26 juni organiseert het Spijkenisse Medisch Centrum een informatiebijeenkomst en informatiemarkt voor borstkankerpatiënten en hun naasten. Onlangs heeft het Spijkenisse Medisch Centrum haar borstkankerzorg uitgebreid met systeem- en chemotherapie. Met deze stap bieden wij volwaardige borstkankerzorg van het eerste onderzoek tot aan de behandeling en de laatste controle.

Graag willen wij borstkankerpatiënten en hun naasten hierover op donderdag 26 juni a.s. van 19.30 tot 22.00 uur nader informeren. Er staan lezingen gepland van chirurg-oncoloog Dr. R. den Toom van het Spijkenisse Medisch Centrum over borstkankerzorg in ons ziekenhuis. Radiotherapeut-oncoloog mw Drs M.H.A. Baaijens van het Erasmus Medisch Centrum locatie Daniël den Hoed geeft een lezing over radiotherapie bij borstkanker en hyperbaar arts mw Drs I.L. den Heijer van het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde vertelt over hyperbare zuurstoftherapie na behandeling voor borstkanker.

Tevens is er een uitgebreide informatiemarkt waarop tal van instellingen aanwezig zijn: afdelingen Diëtiek en Radiologie van het Spijkenisse MC, Borstkankervereni-ging Nederland (BVN), Haarwerkstudio Petra van de Laar, Inloophuis De Boei locatie Spijkenisse, Instituut voor Hyperbare Geneeskunde (IvHG), Louisana Bodyfashion, Oldekamp Medisch Spijkenisse, ParaMedisch Centrum Hoogvliet (Herstel en Balans) en Praktijk voor Huidtherapie Mariska Janssen. Deze informatiebijeenkomst is een unieke gelegenheid om informatie te ontvangen, uw vragen te stellen en ervaringen te delen met lotgenoten.

Wilt u deze kostenloze bijeenkomst bijwonen? Meldt u zich dan aan via het aanmeldingsformulier op www.spijkenissemc.nl/informatiebijeenkomsten. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u zich ook telefonisch aanmelden (0181 – 65 84 54).

De bijeenkomst wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500 in Spijkenisse.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen