Bijeenkomst triple negatieve borstkanker

Vrijdag 20 juni tussen 13.00 en 17.00 uur organiseert de Borstkankervereniging Nederland in samenwerking met Pink Ribbon en Borstkanker Onderzoek groep een bijeenkomt over triple negatieve borstkanker in Meeting Center Eenhoorn in Amersfoort.
Tijdens deze bijeenkomst worden o.a. de nieuwste ontwikkelingen besproken. Ook is er aandacht voor shared decision; hoe ga je het beste in gesprek met je arts over alle mogelijke behandel(opties) en je eigen vragen hierbij.borstkanker

Programma

13.00 tot 13.30 Inloop met koffie en thee
13.30 tot 13.40 Opening door Inge Konings, medisch oncoloog VUmc
13.40 tot 14.15 Ervaring patiënt & interactie door Monica Botter
14.15 tot 15.00 Uitleg basis/behandeling door Inge Konings
15.00 tot 15.15 Pauze
15.15 tot 16.00 Nieuwe ontwikkelingen door Rianne Oosterkamp, internist-oncoloog Medsich Centrum Haaglanden
16.00 tot 16.45 Shared decision making door Rianne Oosterkamp en Monica Botter
16.45 tot 17.00 Discussie en afsluiting door Inge Konings
17.00 Meet & Greet met de sprekers

 

Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen