Overal gratis draadloos internet en OV-oplaadpunt in JBZ

0
519

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) breidt haar dienstverlening uit. Voortaan kunnen patiënten en bezoekers ook op de patiëntenkamers gebruik maken van gratis draadloos internet via KPN Hotspots. In het gehele ziekenhuis is nu gratis draadloos internet beschikbaar. Ook beschikt het ziekenhuis sinds kort over een oplaadpunt voor de OV-chipkaart. Een bezoek aan het ziekenhuis wordt zo weer wat aangenamer voor patiënten en bezoekers.

Het JBZ heeft sinds kort ook de beschikking over een OV-chipkaart automaat. Met deze automaat kunt u een OV-chipkaart opladen of een op internet gekocht OV-product ophalen. De automaat bevindt zich bij de hoofdingang, aan de rechterzijde van de trappen.

straling-wifi-gsm-mobiel-300x200Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een groot opleidingsziekenhuis in de regio
’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. De wortels van het ziekenhuis gaan terug tot 1274. In 2011 is een nieuw ziekenhuis betrokken in ‘s-Hertogenbosch waar een breed palet van voortreffelijke zorg wordt geboden. Daarbij staan vier kernwaarden centraal: veilig, gastvrij, open en vernieuwend. Met ruim 240 medisch specialisten, verdeeld over 29 specialismen, is het Jeroen Bosch Ziekenhuis een topklinisch centrum voor acute en specialistische medische, verpleegkundige en paramedische zorg. Als opleidingsziekenhuis levert het een belangrijke bijdrage aan de opleiding van artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen en andere zorgverleners in Nederland. Bijzondere aandachtsgebieden zijn minimaal invasieve (robot)chirurgie en ketenzorg. Samenwerken met zorgpartners in de regio en in de zorgketen staat bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis bovenaan. ‘Werken uit het hart’ is het devies bij het streven het meest patiëntveilige en patiëntgerichte ziekenhuis van Nederland te zijn.