Miss Idaho in bikini met insulinepomp

Array

Miss Idaho, Sierra Sandison, uitgegroeid tot een nieuwe held voor de Type 1 diabetes gemeenschap omdat ze haar insulinepomp tijdens de bikinironde van een missverkiezing zichtbaar op haar bikinibroekje had bevestigd. Een moeder reageerde blij op Facebook, Jij veranderde de zomer van mijn 11-jarige dochter! Ze is al zelfbewust, maar sinds ze over je gelezen heeft en je foto zag, ze kan niet wachten om een ??badpak te dragen morgen en pronken met haar insulinepomp.

En die moeder is niet alleen. Vanaf donderdagmiddag, heeft de foto ontving de foto al meer dan 4000 like” en meer dan 2.500 mensen deelden de foto op. Twitter-sierra-pump
Als insuline “pompgebruikerhad Sierre lang aarzeling om een ??zichtbare medisch apparaat te dragen. Maar nu draagt zij hem trots.
In de diabetes gemeenschap, gebruiken we de zichtbaarheid van medische apparaten als een blijk van moed en verbinding. Trots op het succesvol managen van de de ziekte en deze te overleven. Honderd jaar geleden ging je gewoon dood aan type 1 diabetes.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen