Zorgcentrale gaat zelfstandig verder onder de naam ConnectZorg

Array

wegwijzerDinsdag 1 juli jl. heeft Marc Veldhoven met de onthulling van het nieuwe logo het startsein gegeven voor de zelfstandige onderneming ConnectZorg B.V.

‘Door deze wijziging in de bedrijfsvoering zijn wij beter in staat om snel en efficiënt in te spelen op de ontwikkelingen op de (zorg-)markt en de vragen van onze klanten. We gaan meer aandacht besteden aan innovatieve toepassingen, zoals E-health bij personenalarmering, zorg op afstand en multi-channel communicatie. Er zijn op dit moment meerdere interessante initiatieven’, aldus Odet Vermeijlen, commercieel directeur van de nieuwe onderneming.

ConnectZorg gaat zich focussen op de drie belangrijke pijlers: bereikbaarheid, personenalarmering en zorg-op-afstand. De kern van de organisatie is veiligheid en vertrouwen bieden aan de zorgconsumenten, zodat zij langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dit sluit helemaal aan bij de plannen van het kabinet, die het langer thuis blijven wonen steeds meer stimuleert. Installatie, storingen en technisch onderhoud van personenalarmering wordt uitbesteed aan Focus Cura, specialist op het gebied van ICT in de zorg. Innovatie vindt ook plaats binnen deze samenwerking, door het bundelen van de expertise op het gebied van techniek, zorg en veiligheid.

Vermeijlen vervolgt: ‘wij gaan ervan uit dat we door de verzelfstandiging en de focus op de primaire processen onze slagkracht vergroten. Samen met onze jarenlange ervaring, hoge klanttevredenheid en de ervaring van onze zorgprofessionals, geeft ons dit veel vertrouwen voor de toekomst’.

 

 

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen