British Airways en Emirates vliegen niet meer naar ebola haarden

0
320

Luchtvaartmaatschappij British Airways heeftalle vluchten naar Sierra Leone en Liberia afgelast vanwege de ebola-epidemie. De opschorting zal in eerste instantie tot eind augustus duren. British Airways wil haar personeel beschermen en het risico op verspreiding van het dodelijke virus beperken. Ook luchtvaartmaatschappij Emirates mijdt West-Afrika sinds de uitbraak van het dodelijke virus. Eind vorige week kondigde de Arabische vliegmaatschappij Emirates al aan niet meer naar Guinee te vliegen.

De uitbraak van ebola begon in Guinee en breidde zich uit naar Liberia en Sierra Leone. In Sierra Leone geldt de noodtoestand vanwege de uitbraak. Het virus heeft tot nu toe zeker 900 levens gekost.

Vorig artikelVakantietips voor je oren
Volgend artikelOefening vermindert hamstringblessures bij voetballers
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.