Spoedeisende hulp AMC en huisartsenpost tijdelijk verhuisd

0
519

De spoedeisende hulp (SEH) van het AMC verhuist op dinsdag 5 augustus in verband met een tijdelijke verbouwing. Patiënten moeten zich dan niet meer melden bij de ingang van de SEH onder de hoofdingang van het ziekenhuis, maar bij de tijdelijke ingang onder de ingang van de poliklinieken, honderd meter verderop. Dit zal met borden duidelijk worden aangegeven. Ook de huisartsenpost verhuist naar A01.

SEH AMCDe spoedeisende hulppost wordt verbouwd en gemoderniseerd en gaat naar verwachting in 2016 open. Het AMC heeft dan de best geoutilleerde hulppost van Europa, waar jaarlijks vijftigduizend patiënten kunnen worden geholpen.

Op 5 augustus zijn er zo min mogelijk acute ambulanceritten naar het AMC, maar personen die voor spoedzorg naar het AMC komen worden zo goed mogelijk geholpen. Tijdens het begin van de dag worden patiënten geholpen op de huidige locatie, maar rond het middaguur moeten zij zich melden op de nieuwe locatie. Dat zal met borden ter plekke duidelijk worden aangegeven.

Bron: AMC

Vorig artikelKind verdrinkt vaak geruisloos
Volgend artikelNieuw borstkankergen ontdekt
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.