Storing verholpen, excuus voor het ongemak

0
919

Sinds vrijdagochtend hebben we problemen gehad waardoor de website medicalfacts.nl lange tijd offline was. Het betrof een technische storing bij onze hostingpartner. Eén van onze zogenaamde “filers” was defect en dat zorgde voor corrupte data op ons platform.Veel van onze data moesten hersteld worden. Dit herstel was helaas een zeer tijdrovende operatie die langer heeft geduurd dan wij en onze leverancier in eerste instantie hadden voorzien. Er is afgelopen vrijdag en het hele weekend dag en nacht doorgewerkt om de problemen op te lossen. Helaas is de site de drie dagen offline geweest, onze excuses hiervoor.
Het herstelproces is inmiddels gereed en we zijn momenteel bezig het testen van ons platform. De mailboxen zijn inmiddels hersteld en werken weer naar behoren. Het kan even duren voordat “opgestapelde” mail volledig is verwerkt.

stroomstoringWe willen alle lezers danken voor hun geduld en bieden hierbij onze oprechte excuses aan voor deze lange onderbreking.
We zullen mede in overleg met onze hostingpartij maatregelen treffen om herhaling te voorkomen.

Met vriendelijke groeten,

Janine Budding, Team MedicalFacts