Informatiebijeenkomst heup-, knie- en schouderklachten

0
460

Op donderdag 25 september organiseert het Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse een informatiebijeenkomst over heup-, knie- en  schouderklachten. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wanneer bewegen minder soepel gaat of u hebt pijnklachten bij het bewegen dan kan het zijn dat uw huisarts u doorstuurt naar de orthopedisch chirurg voor nader onderzoek. Een orthopedisch chirurg houdt zich bezig met aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat (botten, gewrichten, spieren en pezen).

schouderProgramma
Orthopeden J. van de Breevaart Bravenboer en H.I.H. Lampe van het Spijkenisse Medisch Centrum leggen u tijdens de bijeenkomst graag uit welke invloed artrose heeft op botten en gewrichten in o.a. de heup en de knie. Biedt het plaatsen van een prothese hiervoor een oplossing of toch beter een ander soort behandeling? Orthopeed E.M. Nelissen is gespecialiseerd in schouderklachten. Veel volwassenen hebben pijnklachten in de schouder maar waar komt deze pijn vandaan en wat is er aan te doen. Is rust in combinatie met medicatie een oplossing of is toch een (operatieve) ingreep nodig? Ook de fysiotherapeuten van het Spijkenisse Medisch Centrum vertellen wat zij in deze orthopedische behandeltrajecten voor u kunnen betekenen. Tijdens de bijeenkomst is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten met elkaar.

Aanmelden
Om organisatorische redenen is aanmelden noodzakelijk, bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op www.spijkenissemc.nl/informatiebijeenkomsten of via telefoonnummer 0181 – 65 84 54 (di, woe, do). De bijeenkomst wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse.

Bron: Spijkenisse Medisch Centrum