Informatiebijeenkomst heup-, knie- en schouderklachten

Op donderdag 25 september organiseert het Spijkenisse Medisch Centrum in Spijkenisse een informatiebijeenkomst over heup-, knie- en  schouderklachten. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wanneer bewegen minder soepel gaat of u hebt pijnklachten bij het bewegen dan kan het zijn dat uw huisarts u doorstuurt naar de orthopedisch chirurg voor nader onderzoek. Een orthopedisch chirurg houdt zich bezig met aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat (botten, gewrichten, spieren en pezen).

schouderProgramma
Orthopeden J. van de Breevaart Bravenboer en H.I.H. Lampe van het Spijkenisse Medisch Centrum leggen u tijdens de bijeenkomst graag uit welke invloed artrose heeft op botten en gewrichten in o.a. de heup en de knie. Biedt het plaatsen van een prothese hiervoor een oplossing of toch beter een ander soort behandeling? Orthopeed E.M. Nelissen is gespecialiseerd in schouderklachten. Veel volwassenen hebben pijnklachten in de schouder maar waar komt deze pijn vandaan en wat is er aan te doen. Is rust in combinatie met medicatie een oplossing of is toch een (operatieve) ingreep nodig? Ook de fysiotherapeuten van het Spijkenisse Medisch Centrum vertellen wat zij in deze orthopedische behandeltrajecten voor u kunnen betekenen. Tijdens de bijeenkomst is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen en napraten met elkaar.

Aanmelden
Om organisatorische redenen is aanmelden noodzakelijk, bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op www.spijkenissemc.nl/informatiebijeenkomsten of via telefoonnummer 0181 – 65 84 54 (di, woe, do). De bijeenkomst wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse.

Bron: Spijkenisse Medisch Centrum

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen