Medewerkers Takeda helpen handje mee in Spaarne Ziekenhuis

0
417

Een aantal medewerkers van het Hoofddorps bedrijf Takeda Nederland was gisteren in het Spaarne Ziekenhuis om op verschillende afdelingen een handje te helpen. De komende maanden komen geregeld medewerkers van Takeda vrijwilligerswerk doen.

Ed Schook,medisch directeur van het bedrijf dat geneesmiddelen ontwikkelt: “Ons motto is dichter bij de zorg. Op deze manier kunnen we in het echt ervaren hoe het werkt binnen een ziekenhuisomgeving en vooral hoe het is voor patiënten om in een ziekenhuis te verblijven.”

JPJ Vrijwilligerswerk TakedaKoffie en thee rondbrengen
Tijdens deze ‘kick-off’ assisteerden zij bijvoorbeeld de servicemedewerkers op verschillende verpleegafdelingen en poliklinieken bij het uitschenken van koffie en thee. Anderen hielpen op dagbehandeling oncologie en bij de activiteitentherapie voor oudere mensen.

Oncologiecentrum

Het Spaarne Ziekenhuis werkt graag mee aan dit programma, temeer omdat Takeda vorig jaar het oncologiecentrum van het Spaarne Ziekenhuis heeft gesponsord.

Over Takeda
Takeda heeft zich gespecialiseerd in geneesmiddelen voor onder andere de behandeling van oncologische aandoeningen, botontkalking en doorbraakpijn bij kanker. Ook ontwikkelt het bedrijf nieuwe middelen binnen de inflammatoire darmziekten en de psychiatrie.

Over het Spaarne Ziekenhuis
Het Spaarne Ziekenhuis is een modern, topklinisch ziekenhuis met een hoofd­locatie in Hoofddorp. Ook heeft het ziekenhuis poliklinieken in Heemstede en Hillegom. Het Spaarne Ziekenhuis staat voor openheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We gaan altijd op zoek naar de beste oplossingen of behandelingen voor onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarbij voorop: de zorg en behandeling van de patiënt staan bij ons centraal.

Bron: Spaarne Ziekenhuis

Vorig artikelUT-doorbraak: stabiel kraakbeen voor gewrichtsgenezing
Volgend artikelTwee Nederlandse artsen van Lion Heart mogelijk besmet met Ebola
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.