Spoedeisende hulp beperkt open

Array

BANNERVERHUIZINGDe Spoedeisende hulp van het Erasmus MC is op woensdag 1 oktober beperkt open in verband met de verhuizing naar de nieuwbouw.

Uitwijken
De verhuizing duurt van 8.00 tot 18.00 uur. Gedurende die tijd vangt de Spoedeisende hulp (SEH) alleen slachtoffers op met ernstig trauma. Overige patiënten wordt verzocht uit te wijken naar andere ziekenhuizen in de regio. De ambulancediensten zijn hiervan op de hoogte.

Adres
Vanaf donderdag 2 oktober is de nieuwe afdeling SEH open. Het adres is Dr. Molewaterplein 30, naast de Ingang Wytemaweg.

Grootste
De afdeling beslaat ruim 3.200 vierkante meter en telt 32 behandelkamers, waar zowel volwassenen als kinderen worden opgevangen en behandeld. Het is qua oppervlakte de grootste spoedeisende hulp van Nederland.

Lees meer op www.erasmusmc.nl/spoedeisendehulp.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen