Directeur KNGF treedt terug per 1 februari 2015

Array

Per 1 februari 2015 treedt Rian Veldhuizen (61) terug als directeur van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Zowel zij als het bestuur van het KNGF zijn van mening dat het de voorkeur verdient dat een nieuwe directeur gestalte gaat geven aan de door het bestuur ingezette koerswijziging. “Rian Veldhuizen blijft aan als directeur tot

1 februari 2015 zodat het bestuur een opvolger kan vinden. Dat waarderen we ten zeerste”, aldus Guusje ter Horst, voorzitter van het KNGF.

logo-fysionet-homeOver KNGF
Het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), behartigt de belangen van 22.000 fysiotherapeuten. De beroepsorganisatie werd opgericht in 1889 en heeft als doel de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg te stimuleren, fysiotherapie toegankelijk te maken voor de gehele Nederlandse bevolking en erkenning van deskundigheid en professionaliteit te bevorderen.

Bron: KNGF

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen