NVFM viert 20 jarig bestaan met een bijeenkomst over de toekomst van de gezondheidszorg

beconnectedDe Nederlandse Vereniging voor Farma Marketeers bestaat dit jaar 20 jaar en dat gaat gevierd worden met een bijzondere bijeenkomst op 9 december in de Jaarbeurs, Mediaplaza te Utrecht. Het thema van het Lustrum staat in het teken van ‘Be Connected’. Met de grote en snelle veranderingen in de zorg is connectie tussen de verschillende stakeholders in de gezondheidszorg van ongekend belang. De farmaceutische industrie maakt onderdeel uit van het zorgproces, daarom is het voor marketeers belangrijk dat zij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van farmacie, marketing en zorg.

Verschillende topsprekers zullen hun visie over de toekomst van de gezondheidszorg delen op deze inspirerende dag:

  • Rens de Jong, bekend van BNR radio, zal de bijeenkomst voorzitten en vanuit zijn ervaring als journalist een licht werpen op storytelling.
  • Henk Jan Out, bijzonder hoogleraar Farmaceutische Geneeskunde en Vice-President Global Medical Affairs bij Teva Pharmaceuticals, spreekt en blogt op persoonlijke titel over geneesmiddelen in de meest brede zin van het woord.
  • Lucien Engelen, directeur REshape Innovation Center van het Radboud Universitair Medisch Centrum, experimenteert met de toepassing van de nieuwste technologieën in de zorg.
  • Jillert Anema, Nederlandse schaatscoach, leverde dit jaar een olympisch kampioen in de persoon van Jorrit Bergsma, die op de 10 km het goud won.

Het lustrum zal feestelijk worden afgesloten met het ‘Be Connected Diner Buffet’.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden. Het lidmaatschap is open voor iedereen die werkzaam is in de farmaceutische industrie of medische hulpmiddelen branche.

Meer informatie hierover is te vinden op www.nvfm.nl