eHealth- & Zorginnovatieboek

Het eHealthboek is in co-creatie in circa 9 maanden en met 250 co-auteurs gerealiseerd. Het verbindt zorgprofessionals, beleidsmakers, innovatoren, clienten, wetenschappers en allerlei andere mensen die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp.

Klik hier voor het gratis downloaden van het co-creatie eHealthboek. Mocht het downloaden niet naar wens gaan dan kunt u een mail sturen naar zorgin[email protected]. Het boek wordt dan via de mail verstuurd.

Er bestaat een eenmalige mogelijkheid om een hardcopy versie (340 bladzijden fullcolor) van het co-creatie eHealthboek te bestellen. Het boek kost 12,50 (excl. BTW) per stuk. 20141210-foto-voorblad--300x224Bij een bestelling van 50 boeken of meer kan een eigen logo op de achterkant van het boek worden gedrukt. De kosten zijn benodigd voor het drukken van het boek. Wij verdienen niets aan het boek. Eventuele meeropbrengsten gaan naar de stichting Stop Pesten Nu! Eventuele bestellingen kunnen voor 1 januari 2015 worden doorgegeven via onderstaand bestelformulier.  In de voorverkoop zijn inmiddels 1200 boeken verkocht.

Klik hier voor een gratis Adobe Reader om het boek te kunnen lezen.

Recente artikelen