1000e inschrijving op MartiniWijzer-portaal!

0
589

MartiniWijzer-portaal is hét portaal waar verwijzers en andere zorgverleners van buiten het ziekenhuis alles vinden over de eerstelijnsnascholingen van het Martini Ziekenhuis. Ook medewerkers kunnen zich abonneren. Het portaal biedt tevens de mogelijkheid om meteen in teschrijven voor een scholing. Het portaal is sinds 2013 in de lucht en past bij de missie van het ziekenhuis kennis te delen met zorgverleners in de gehele keten.

Per jaar organiseert het ziekenhuis meer dan 65 scholingen voor zorgverleners van buiten. Daaraan nemen per jaar ruim meer dan 2000 mensen deel. Inmiddels hebben zich al 1000 zorgverleners ingeschreven op het portaal.

Global-Afbeeldingen-Nieuws-2014-Martini WijzerBegin 2015 wordt het portaal verder ontwikkeld en uitgebreid: met nieuwsberichten voor zorgverleners, de mogelijkheid tot het abonneren op een digitale nieuwsbrief. De volgende stap is informatie op maat. De verwijzer kan zijn interessegebieden aangeven, waardoor hij meer specifieke informatie van het Martini Ziekenhuis ontvangt.

Het portaal is te vinden via: www.mzh.nl/martiniwijzer

Bron: Martini Ziekenhuis