Bijzondere kunst van buitengewone kunstenaars in Meander

0
594

In Meander Medisch Centrum in Amersfoort is een bijzondere expositie van buitengewone kunstenaars te bezichtigen. De expositie van Special Arts bestaat uit kleurrijke schilderijen die zijn gemaakt door kunstenaars met een handicap. De expositie hangt in de Galerij bij de afdeling Radiologie en is tot eind 2015 te bezichtigen. De kunstwerken zijn te koop via Special Arts.

Special Arts bevordert dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen en dat ze hun talenten daarvoor kunnen ontwikkelen. Meander ondersteunt dit van harte. De Galerij, de gang bij de afdeling Radiologie, leent zich goed voor exposities. Bezoekers reageren enthousiast op de kleurrijke expositie. Vrijdag 30 januari wordt de expositie Special Arts geopend in bijzijn van de kunstenaars.

Bron: Meander Medisch CentrumKunstgalerij
www.meandermedischcentrum.nl Twitter @MeanderMC , Facebook MeanderMC.

 

Vorig artikelStipte komt met gesproken ondertiteling
Volgend artikelBernhoven glansrijk geslaagd voor heraudit screeningscentrum darmkanker
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.