Benoemingen Centramed

Array

foto Michiel bij persberichtFoto: Aernout Santen.
Centramed heeft per 1 februari 2015 een kennismanager benoemd naast de functie van manager personenschade. Aernout Santen (1965) – sinds 2009 verbonden aan Centramed als manager personenschade – zal de functie van kennismanager bekleden. Santen zal zich bezig houden met permanente educatie, management informatie, kwaliteitsaudits en innovatie in de schaderegeling. Michiel Blokland (1970), sinds 2010 verbonden aan Centramed als senior personenschadespecialist, zal de functie van manager personenschade gaan vervullen. Blokland is verantwoordelijk voor de aansturing van het personenschadeteam dat bestaat uit 15 specialisten die jaarlijks bijna 600 medisch aansprakelijkheidsclaims behandelen.

Centramed geeft hiermee een extra impuls aan haar ambities op het schadevlak, de goede naam die zij verder wil opbouwen en de innovaties in de schaderegeling die zij voor ogen heeft.

Centramed is een onafhankelijke onderlinge waarborgmaatschappij, die zonder winstoogmerk zorginstellingen verzekert tegen medische aansprakelijkheid. Zorgvuldig en menselijkheid staan daarbij centraal.
Foto: Michiel Blokland

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen