Fem Verhoeven directeur Bossche Specialisten Cooperatie

Array

samen-netwerk-verbinding-samenhang-300x187Per 1 februari 2015 is drs Fem Verhoeven aangesteld als directeur van het coöperatiebureau van de Bossche Specialisten Coöperatie U.A.. Dit is het samenwerkingsverband waarin sinds 1 januari 2015 alle medisch specialisten in het JBZ zijn verenigd.

Fem Verhoeven werkte de afgelopen vier jaar als maatschapmanager bij de maatschap Interne Geneeskunde/ MDL van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Hij heeft ruime ervaring in de ziekenhuiswereld. Met een achtergrond in fysiotherapie en gezondheidswetenschappen startte hij er ooit zijn loopbaan als bekkentherapeut en was sindsdien werkzaam in verschillende (management)functies. Fem is een bruggenbouwer. “Ik verbind graag mensen en werelden met elkaar. Ik vind het belangrijk dat medisch specialisten zowel onderling als met het ziekenhuis als eenheid gaan samenwerken. Daar draag ik ook in deze rol graag aan bij.”

Daarnaast heeft innovatie zijn aandacht. “De zorg en het ziekenhuis – in het algemeen en in het bijzonder het JBZ – zijn voortdurend in beweging. We zullen ons moeten blijven ontwikkelen om aan de eisen van de toekomst te kunnen blijven voldoen. Ik verheug me erop om met de specialisten en het ziekenhuis te werken aan verdere ontwikkeling en professionalisering van de medisch specialistische zorg in het JBZ.”

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen