Lespakket voor Haagse tienervaders

Array

zwanger babyOp donderdag 12 februari neemt wethouder Rabin Baldewsingh (Integratie) de eerste toolbox ‘Jong Vader’ in ontvangst. De toolbox is in eerste instantie ontwikkeld om met Antilliaanse en Surinaamse jongens in gesprek te gaan over vaderschap en preventie. Het aantal jonge moeders in Nederland daalt, behalve onder Surinamers en Antillianen. Het lespakket is inmiddels geschikt gemaakt voor alle tienervaders, ongeacht hun nationaliteit.

Het preventieproject is ontwikkeld In opdracht van de gemeente Den Haag om jongens bewust te laten kiezen voor het vaderschap. De toolbox ‘Jong Vader’ is samengesteld door Centrum 16•22 in samenwerking met JSO (Expertisecentrum voor jeugd, samenleving en ontwikkeling), GGD Haaglanden, Timon en leerwerkbedrijf SMJ.

Media zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de presentatie van de toolbox ‘Jong Vader’.

Programma:
10.00 – 10.10 uur Welkom en korte inleiding door Centrum 16•22
10.10 – 10.20 uur Wethouder Rabin Baldewsingh ontvangt de toolbox ´Jong Vader´
10.20 – 10.35 uur Vertoning film ´Jong Vader´
10.35 – 10.50 uur Afsluiting, gelegenheid voor persvragen

Datum en tijd: Donderdag 12 februari van 10.00 tot 11.00 uur
Locatie:          Campus Tinwerf ROC Mondriaan – Tinwerf 10 – 2544 ED Den Haag

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen