CT-scans CWZ gedeeltelijk in Sint Maartenskliniek

0
526

Sinds begin februari vinden een deel van de onderzoeken met de CT-scanner voor CWZ-patiënten plaats in de Sint Maartenskliniek. De vraag naar CT-onderzoeken stijgt snel en laat de wachttijden voor de scans in CWZ toenemen. Dankzij de samenwerking met de Sint Maartenskliniek kunnen patiënten binnen de gebruikelijke tijd terecht voor hun onderzoek.

De beoordeling van de scans en verdere behandeling blijft gewoon plaatsvinden bij de medisch specialisten van het CWZ. Door deze samenwerking met de Sint Maartenskliniek kunnen we onze patiënten korte doorlooptijden blijven bieden, dichtbij huis en zonder onnodige kosten te maken. De toegangstijd voor CT-scans zal dan weer teruglopen naar twee weken.

maartenskliniekTweede CT-scanner
Om structureel tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar CT-onderzoeken heeft CWZ concrete plannen voor de aanschaf van een tweede CT-scan. Tot de komst hiervan mogen we twee dagdelen gebruik maken van de faciliteiten in de Sint Maartenskliniek. Naar verwachting zal dit nog een half jaar zijn.

Bron: CWZ

Vorig artikelTelefoon Korrelatie roodgloeiend na documentaire Misbruikte Mannen
Volgend artikelHeupbrace voor patiënten die nog niet toe zijn aan heupprothese
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.