Nieuw: online community voor diabetes

0
298

DiabetesTrefpunt. Voluit leven met diabetes doe je samen
Diabetesvereniging Nederland lanceert het DiabetesTrefpunt: de online community met vragen, ervaringsverhalen en tips voor iedereen die met diabetes te maken heeft.

Iedereen met een chronische ziekte weet: de beste adviezen voor de dagelijkse praktijk krijg je van ervaringsdeskundigen. Mensen die zelf diabetes hebben, weten hoe je je soms ineens zorgen kunt maken over die moeilijk in te stellen diabetes. Of hoe je aanloopt tegen een vraag over je medicatie, voeding of beweging. Ze kennen de praktische problemen, maar hebben ook vaak gouden tips.

clickErvaringen
Als je net hebt gehoord dat je diabetes hebt, is het heel fijn om ervaringen van anderen te lezen. Ook als je al lang met diabetes leeft, zijn er altijd momenten waarop je graag de ervaringen van anderen hoort: hoe is het om zwanger te zijn met diabetes? Wanneer vertel je over je diabetes op je nieuwe baan? Hebben anderen baat bij een koolhydraatarm dieet? Lees het en deel je eigen ervaringen op het DiabetesTrefpunt.

Vrije toegang

DiabetesTrefpunt is vrij toegankelijk. Je hoeft niet in te loggen om de vragen en antwoorden te bekijken. Als je een account aanmaakt, kun je zelf vragen stellen, je eigen ervaringen en tips delen en oproepjes plaatsen.

Bron: DVN