Onderhandelingen Cao Gezondheidscentra: gesproken over AHG en wachtgeld

Array

Tijdens de onderhandelingen op 8 april 2015 over een nieuwe Cao Gezondheidscentra/AHG is met name gesproken over de Arbeidsvoorwaardenregeling Huisartsen in Gezondheidscentra (AHG) en de wachtgeldregeling. Cao-partijen zijn werkgeversorganisatie InEEn en werknemersorganisaties LAD/FBZ en FNV Zorg en Welzijn.

De werkgever kwam met voorstellen voor verslechtering van de wachtgeldregeling. Voor de werknemersorganisaties is dit niet acceptabel. Werkgeversorganisatie InEEn heeft daarop aangegeven behoefte te hebben aan intern beraad.
logo LAD
Op 23 april 2015 vindt een technisch overleg plaats. Deze bijeenkomst staat in het teken van de modernisering van de cao.

Bron: LAD

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen